Editörün seçtikleri
Üniversite Öğrencileri Laptop Istiyor
Yeni YÖK Başkanı Çetinsaya, “Hocam devlet ilköğretime tablet veriyor, siz de bize laptop dağıtın” diyen öğrenciye, “Bu isteğin Kayseri’den geliyor olması manidar” yanıtını verdi.

Ancak bazı öğrenciler, Çetinsaya’dan beklenmedik taleplerde de bulunabiliyor. Bir toplantıda söz alan Kayserili bir vakıf üniversitesi öğrencisinin “ücretsiz laptop” isteği de bunlardan biri.
“Hocam devlet ilköğretime tablet veriyor, siz de bize birer laptop dağıtın” diyen öğrenciye, YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya “Bu isteğin Kayseri’den geliyor olması manidar” diyerek esprili bir yanıt verdi.
Göreve geldiğinde 165 üniversitenin rektöründen durum raporları alıp, Türkiye profilini masaya yatıran YÖK başkanının, üniversitelilerle yüz yüze görüşmelerine devam edeceği öğrenildi.