Çanakkale

AK Parti İl Başkanlığı’ndan Vatandaşlara Aşure İkramı

Yayınlandı

-

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı muharrem ayı münasebetiyle Çanakkale’de Cuma Pazarı girişinde ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi önünde olmak üzere iki farklı noktada vatandaşlara aşure ikram etti.

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığının organize ettiği ve Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarının da katkıda bulunduğu aşure etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Ak Parti İl Sosyal İşler Başkanı Ahmet Çiçek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “Mübarek muharrem ayı dolayısıyla AK Parti İl Teşkilatı olarak Aşure Günü etkinliği düzenledik. Şuan iki farklı nokta da yaklaşık beş bin kişilik aşure vatandaşlarımıza dağıtılıyor. Bereket ayında insanlarımızın hayır dualarıyla etkinliğimize katılım göstermesinden dolayı duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bu mübarek ayın da tüm Çanakkale halkı için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÇOK OKUNANLAR

Exit mobile version