BİRİM HABERLERİ

ÇOMÜ Kütüphanesi’ne Anlamlı Bağış

Yayınlandı

-

ÇOMÜ Kütüphanesi'ne Anlamlı BağışÇanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin (ÇOMÜ) başlattığı “Şehitler İçin 1 Milyon Kitap” kampanyasına bağışlar tüm hızıyla devam ediyor.

ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cahide Sönmez’in babası Vehbi Sınmaz da kendi özel koleksiyonundan oluşan 1100 adet kitabı ÇOMÜ Kütüphanesi’ne bağışladı.

Sınmaz; bağışladığı kitapların dini, tarihi, felsefi kitaplar olduğunu, bundan sonra da bağışlarının devam edeceğini ve herkesin kampanyaya destek olması gerektiğini dile getirdi.  Vehbi Sınmaz tarafından bağışlanan kitaplar, ÇOMÜ Kütüphanesi’nden Uzman İsmail İşleyen tarafından teslim alındı. Uzman İşleyen; “değerli katkılarından dolayı Vehbi Sınmaz’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Vehbi Sınmaz , bağışın ardından kütüphane ile ilgili incelemelerde bulundu.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÇOK OKUNANLAR

Exit mobile version