BİRİM HABERLERİ

ÇOMÜ HABER YAZARLARINDAN GÜNDEME İLİŞKİN YENİ YAZILAR

Yayınlandı

-

ÇOMÜ HABER YAZARLARINDAN GÜNDEME İLİŞKİN YENİ YAZILARHasan Birsen | Yıllardır Türkiye karanlık senelerden ve sancılı dönemlerden geçti. Ülkemizin kalkınması için birileri birşeyler yapmaya kalktığında ya tehtit edildi veya şahıslarına ve arkadaşlarına saldırılar gerçekleştirildi. Çok geçmişe gitmeye gerek yok bundan 20 yıl önceye bile gitsek Türkiye’nin en karanlık yılına ulaşmış oluruz.Türkiye o yılda 11′i ölümlü 13 büyük olay yaşadı. Mumcuyla başladı, Ülkenin Cumhurbaşkanının ZEHİRLENMESİNE kadar vardı. Peki bu insanlar size ne yaptı ? Cevabı aslında çok basit: Bazısının düşüncesi, ideolojisi yanlış geldi, bazısı da ülkesini çok sevdi veya karşı tarafın menfaatlerine ters hareketler de bulundu. Bu menfaat öle tehlikeli bir düşmandır ki insanın dostunu düşman, düşmanını dost yapar. Bazen ticareten menfaat sağlamak için insanlar dini kullanır.(En çok kızdığım durumda budur.)Ne güzel söylemiş sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V) : “Ahir zamanda dünya menfaati için dini alet eden riyakarlar çıkar. Sözleri baldan tatlıdır. Bunlar kuzu postuna bürünmüş birer kurttur”

Ömer Uğuz | Dünya tarihine bakarsak her yüz yılda bir yeni bir düzene yeni bir sisteme geçilmiş en son imparatorluklar yıkılarak ulus devletler kuruldu, o düzeninde hali hazırda bakiyesi bitti. Yeni bir düzenin gerektiğini belli eden sancılar başladı. Yeni düzenin belirleyici unsuru enerji kaynakları. Ortadoğu’daki karışıklığında en temel unsuru budur. Ne zaman bize sıçrayacak diye bekliyordum ki bir sıçradı, pir sıçradı. Tamda son zamanlarda İslam ülkelerinde boy gösteren kirli bir projenin ortasında kaldık “İSLAMA KARŞI İSLAM”

2 Yorum

  1. tek kurtuluşu ama artıkyemicez

    23 Aralık 2013 at 15:46

    ilk günden beri söylüyorum hükümet bu şartlarda abd, israil diyecek onlar yaptırıyor diyecek. oyu toplayacak. one minute gibi. ama ben şunu soruyorum. en ufak bir şey oluyor dış güç abd, israile bağlanıyor. biz bu temcid pilavını ne kadar yiyeceğiz?

  2. aman ha zam gelir

    24 Aralık 2013 at 14:42

    doğal gaza zam gelmesin diye yolsuzluğa sahip mi çıkacağız. o zaman vay halimize. o zaman ömür boyu bu iktidardan vaz geçmemiz mümkün değil. aman borsa düşer. aman dolar artar. aman haaa. sakın haaa aklınızdan bile geçirmeyin. bırakın soysunlar. dolar çıkar aman..

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÇOK OKUNANLAR

Exit mobile version