Bizimle İletişime Geçin

Çanakkale

Uğur Işılak Çan’da konser verdi

Yayınlandı

-

Çanakkale’nin Rehberi – Çan Belediyesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen ve birbirinden farklı 12 programın yer aldığı Ramazan Etkinlikleri Uğur Işılak konseriyle sona erdi.

Binlerce kişinin katıldığı konserde, Işılak seyircilere unutulmayacak bir müzik ziyafeti sundu. Unutulmaz şairler Necip Fazıl Kısakürek ve Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı ünlü şiirlerini besteleyerek albüm yapan Işılak, bu eserleri de okuyarak Çanlılara unutulmaz anlar yaşattı. Ramazan Etkinliklerinin kapanış programı olan geceye Ak Parti Ankara milletvekili Fatih Şahin, Ak Parti Çanakkale milletvekili İsmail Kaşdemir, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ve binlerce vatandaş katıldı.
Ramazan Etkinlikleri kapsamında her sene birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan Çan Belediyesi, bu sene de Ömer Karaoğlu, İkbal Gürpınar ve Uğur Işılak gibi halkın beğenisini kazanan ünlü sanatçıları Çanlılarla buluşturdu. Yıldan yıla artan ilgiyle beğenilerek izlenen Çan Belediyesi Ramazan Etkinliklerine bu seneki yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu gecenin sonunda Uğur Işılak’a çiçek takdiminde bulunarak, seslendirdiği eşsiz eserleri ile meydanları inleten Işılak’a teşekkür etti. Başkan Kuzu “ Çan’da ramazanlar bir başka yaşanacak demiştik bundan 5 yıl önce. Ve evet bu geçen senelerde Çan’da ramazanlar bir başka yaşandı. Hemşerilerimize programlarımıza göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bu gece ile Ramazan Etkinlikleri sona erdi ama son başlangıca dayanır. Allah nasip kısmet ederse inşallah seneye de yine sizlerin karşısına çıkacak ve Ramazan Etkinliklerini Çan’da bir başka yaşatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Okumaya Devam Et
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çanakkale

Çanakkale, Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Sıralamasında Türkiye 5.’si Oldu

Yayınlandı

-

Yayımlayan

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından gerçekleştirilen “Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri (ÖDÜŞ)-2024” araştırmasında, Çanakkale 85 ortalama puanla Türkiye genelinde 5. sırada yer alarak bir kez daha “Türkiye’nin Üniversite Öğrenci Başkentleri” arasında yer almayı başardı.

Bu kapsamlı araştırma, Türkiye’de lisans düzeyindeki 40 bin öğrencinin deneyimlerinden yola çıkarak, üniversite şehirlerinin öğrenci memnuniyeti açısından değerlendirildiği en büyük çalışma olma özelliğini taşıyor. Öğrencilerin yaşadıkları şehirlerden duyduğu memnuniyet, ulaşım olanakları, güvenlik, sosyal ve kültürel etkinlikler, esnafla ilişkiler ve halkın öğrencilere karşı tutumu gibi pek çok kriter üzerinden ölçüldü. Çanakkale, bu kriterlerde elde ettiği yüksek memnuniyet düzeyiyle A+ seviyesinde yer aldı.

Okumaya Devam Et

Çanakkale

Biga’da okuyan öğrenciler de zamlardan nasibini aldı

Yayınlandı

-

Yayımlayan

Biga Belediyesi 2023 Eylül Ayı Meclis Toplantısında alınan kararla Biga şehir içi minibüsleri ile Biga Ağaköy otobüs ücretlerine zam geldi.

Biga Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı 05 Eylül Salı günü gerçekleştirildi. Biga şehir içi minibüsleri ile Biga Ağaköy otobüs ücretlerine yapılacak olan zam oy çokluğu ile kabul edildi. 11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibari ile uygulanmaya başlanacak tarifeye göre;

Şehir içi minibüsleri sivil ulaşım bedeli 13TL

Şehir içi minibüsleri öğrenci ulaşım bedeli 10TL

Biga Ağaköy otobüsleri sivil ulaşım bedeli 25TL

Biga Ağaköy otobüsleri öğrenci ulaşım bedeli  18TL olarak belirlendi.

Kaynak: https://bigacarsambapostasi.com/

Okumaya Devam Et

Çanakkale

Çanakkale’de öğrenci taşıma ücreti 10 TL oldu

Yayınlandı

-

Yayımlayan

https://ulasim.canakkale.bel.tr/

Çanakkale Belediye Meclisi Eylül ayında yaptığı toplantıda toplu taşımaya zam kararı aldı.

Karar oy çokluğu ile alınırken, buna göre toplu taşımaya % 41 ile % 75 arasında değişen oranlarda zam yapıldı.

Şehir içi, Güzelyalı, Dardanos ve Çınarlı tam yolcu ücreti % 41,67’lik artışla 12 liradan 17 liraya, aynı hattaki öğrenci yolcu ücreti ise % 66,67 artışla altı liradan 10 liraya yükseldi.

Kampüs içi yolcu ücreti de yüzde 75 zamla iki liradan 3.50 liraya çıktı.

Okumaya Devam Et

ÇOK OKUNANLAR