Bizimle İletişime Geçin

Çanakkale

AK Parti Çanakkale’de CHP’yi 2’ye Katladı!

Yayınlandı

-

AK Parti Çanakkale'de CHP'yi 2'ye Katladı!AK Parti’nin Çanakkale’de düzenlediği ve Başbakan Erdoğan’ın katıldığı mitinge emniyet birimlerinden edinilen resmi rakamlara göre 35 Bin kişinin katıldığı öğrenildi.

Yine emniyet birimlerinen edinilen bilgilere göre CHP’nin düzenlediği ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı mitinge katılımın 15 Bin kişi olduğu da edinilen bilgiler arasında.

Diğer yandan CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan’ın, AK Parti’nin mitingine katılan 35 Bin kişinin % 5’in bile Çanakkale’li olmadığını iddia etti.

AK PARTİ’NİN ÇANAKKALE’DE 47 BİN ÜYESİ VAR…

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı’ndan edinilen bilgilere göre, partinin Çanakkale genelinde 47 bin 636 resmi üyesi var.

ÜLGÜR GÖKHAN: BUNLAR ÇANAKKALE’Lİ DEĞİL!

Bu bilgiler ışığında Gökhan’ın “Bunlar Çanakkale’nin insanı değil. O meydanda Çanakkale’nin insanı yüzde 10 yoktu. Yüzde 5 bile yok” ifadeleri kendisinin büyük bir moral bozukluğu yaşadığı yönünde yorumlanıyor.

AK Parti Çanakkale'de CHP'yi 2'ye Katladı!

Okumaya Devam Et
1 Yorum

1 Yorum

  1. sosyete

    19 Mart 2014 at 15:35

    bu dönem yolcusunuz chp’liler dikkat edin cok çalışın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çanakkale

Çanakkale, Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Sıralamasında Türkiye 5.’si Oldu

Yayınlandı

-

Yayımlayan

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından gerçekleştirilen “Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri (ÖDÜŞ)-2024” araştırmasında, Çanakkale 85 ortalama puanla Türkiye genelinde 5. sırada yer alarak bir kez daha “Türkiye’nin Üniversite Öğrenci Başkentleri” arasında yer almayı başardı.

Bu kapsamlı araştırma, Türkiye’de lisans düzeyindeki 40 bin öğrencinin deneyimlerinden yola çıkarak, üniversite şehirlerinin öğrenci memnuniyeti açısından değerlendirildiği en büyük çalışma olma özelliğini taşıyor. Öğrencilerin yaşadıkları şehirlerden duyduğu memnuniyet, ulaşım olanakları, güvenlik, sosyal ve kültürel etkinlikler, esnafla ilişkiler ve halkın öğrencilere karşı tutumu gibi pek çok kriter üzerinden ölçüldü. Çanakkale, bu kriterlerde elde ettiği yüksek memnuniyet düzeyiyle A+ seviyesinde yer aldı.

Okumaya Devam Et

Çanakkale

Biga’da okuyan öğrenciler de zamlardan nasibini aldı

Yayınlandı

-

Yayımlayan

Biga Belediyesi 2023 Eylül Ayı Meclis Toplantısında alınan kararla Biga şehir içi minibüsleri ile Biga Ağaköy otobüs ücretlerine zam geldi.

Biga Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı 05 Eylül Salı günü gerçekleştirildi. Biga şehir içi minibüsleri ile Biga Ağaköy otobüs ücretlerine yapılacak olan zam oy çokluğu ile kabul edildi. 11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibari ile uygulanmaya başlanacak tarifeye göre;

Şehir içi minibüsleri sivil ulaşım bedeli 13TL

Şehir içi minibüsleri öğrenci ulaşım bedeli 10TL

Biga Ağaköy otobüsleri sivil ulaşım bedeli 25TL

Biga Ağaköy otobüsleri öğrenci ulaşım bedeli  18TL olarak belirlendi.

Kaynak: https://bigacarsambapostasi.com/

Okumaya Devam Et

Çanakkale

Çanakkale’de öğrenci taşıma ücreti 10 TL oldu

Yayınlandı

-

Yayımlayan

https://ulasim.canakkale.bel.tr/

Çanakkale Belediye Meclisi Eylül ayında yaptığı toplantıda toplu taşımaya zam kararı aldı.

Karar oy çokluğu ile alınırken, buna göre toplu taşımaya % 41 ile % 75 arasında değişen oranlarda zam yapıldı.

Şehir içi, Güzelyalı, Dardanos ve Çınarlı tam yolcu ücreti % 41,67’lik artışla 12 liradan 17 liraya, aynı hattaki öğrenci yolcu ücreti ise % 66,67 artışla altı liradan 10 liraya yükseldi.

Kampüs içi yolcu ücreti de yüzde 75 zamla iki liradan 3.50 liraya çıktı.

Okumaya Devam Et

ÇOK OKUNANLAR