Çanakkale

Çanakkale İl Özel İdaresi’nden 3 Bin TL Ödüllü Logo Tasarımı Yarışması

Yayınlandı

-

Çanakkale İl Özel İdaresi’nin logosunu belirlemek için 3 Bin TL ödüllü logo yarışması düzenledi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada tarih, kültür, turizm ve tarım kenti olan ilimizin bu değerleri ile Çanakkale İl Özel İdaresi’nin misyonu, vizyonu ve amaçlarını bir bütünde temsil eder nitelikte, özgün, yaratıcı, işlevsel ve akılda kalıcı, kamuoyunda daha kolay tanınmasını sağlayabilen özelliklere sahip bir logo’nun tasarımına ilişkin yarışma düzenleneceği belirtildi. “Düzenlenecek ödüllü logo yarışması 17 Aralık 2012′de başlayacak olup eserlerin son teslim tarihi ise 25 Ocak 2013 olarak açıklandı. 29 Ocak 2013′te eserlerin değerlendirileceği yarışmada sonuçların ilanı 04 Şubat tarihinde açıklanacak. Yapılacak değerlendirme sonrası birinci olan eser sahibine üç bin lira, 2. 3. 4. ve 5. seçilecek eser sahiplerine de beş yüzer TL mansiyon ödülü verilecek.

Katılmak isteyenlerin, Bu Linkten (http://www.cioi.gov.tr/userfiles/logo-sartname.pdf) indirecekleri veya Encümen Müdürlüğü’nden temin edecekleri Logo Tasarım Şartnamesi ve Katılım Formu ile yarışmaya katılabilecekleri bildirildi.

[Kaynak: Çanakkale İçinde – http://www.canakkaleicinde.com/canakkale-il-ozel-idaresinden-3-bin-tl-odullu-logo-tasarimi-yarismasi.html]

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÇOK OKUNANLAR

Exit mobile version