Editörün seçtikleri

VALİ MUTLU POLİSE PROVOKASYONU DEŞİFRE ETTİ

Yayınlandı

-

Sosyal medyada çok tartışılan ‘beldeki şişkinlik’ fotoğrafına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu cevap verdi.

Taksim Meydanı’na sabahın erken saatlerinde çok sayıda polisle müdahale edildi. Müdahalede AKM ve Atatürk Anıtı’ndaki parti bayrakları ve flamalar söküldü. Polis Gezi Parkı’na herhangi bir müdahalede bulunmadı. Sosyal medyada çok tartışılan ‘beldeki şişkinlik’ fotoğrafına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu cevap verdi. Vali Mutlu daha sonra twitter’da yaptığı açıklamada belinde silah olduğu iddia edilen kişinin SDP’li olduğunu ve yakalandığını açıkladı.

Polise Molotof kokteyli ve havai fişek atan saldırganlar sosyal medyada da gündemin ilk sırasına oturdu. Twitter’da yapılan yorumlarda molotofçuların polis müdahalesi ile aynı anda ortaya çıktığı ve organize bir şekilde polise saldırıda bulunduğu yazıldı.

VALİ KİMLİĞİNİ AÇIKLADI

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu bu iddialara önce basın toplantısında daha sonra ise twitter üzerinden cevap verdi. Vali Mutlu, yazdığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

-Taksim’de telsizli ve muhtemelen silahlı görüntüsü sosyal medyada paylaşılıp, polis olduğu iddia olunan kişi yakalandı. O SDP’li bir eylemci.

-Kişinin adı U. B. Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda 6 ay cezaevinde kalmış birisi. Polis diyenlere duyuruyorum, bilginize.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada Silahlı ve telsizli kişi daha önce Devrimci Karargah operasyonunda tutuklanan Ulaş Bayraktaroğlu

 

mutluvali.jpg

 



5 Yorum

  1. Anonim

    12 Haziran 2013 at 11:57

    bu resmi sosyal medyadan paylaşıp, yorumlayıp kendini aydın olarak görenler, hadi kuma, kumdan kale yapmaya. sizin gibi okumuş aydınlara ihtiyacı yok bu ülkenin.

  2. facebookda yorum yapıyordunuz

    12 Haziran 2013 at 11:58

    bu resmi sosyal medyadan paylaşıp, yorumlayıp kendini aydın olarak görenler, hadi kuma, kumdan kale yapmaya. sizin gibi okumuş aydınlara ihtiyacı yok bu ülkenin.

  3. adınız

    12 Haziran 2013 at 12:02

    evet evet face’de 2 yorum yaptınız 3 resim paylaşıp 4 tweet attınızya bu ülkenin gelişmesi için elinizden geleni yaptınız.TEBRİKLER

  4. Adınız...

    12 Haziran 2013 at 17:03

    Tam bir tiyatro sahnesiydi. Polislerimiz usta acemi bir tiyatrocuymuş ayanız zamanda..

    • Adınız...

      12 Haziran 2013 at 17:49

      hala anlamakta ısrar ediyorsunuz ya ne diyeyim…… aslında dedimde!!

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÇOK OKUNANLAR

Exit mobile version