Çanakkale
AK Partili vekiller gençlerle sahur yaptı
AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu, Başkanı Orçun Oktay’ın organizasyonuyla geçtiğimiz gece sahur yapmak üzere toplandı.
Sahur Programına Ak Parti Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emre Çalışkan, MKYK Üyesi Fuat Durmaz ve Kadın Kolları Başkanı Julide İskenderoğlu katıldı.
Kısa bir konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay; “Bugün gençlik kolları olarak ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin evlerine ziyaretler yaptık, dertlerini dinleyip yardımcı olmaya çalıştık, iftar yemeğimizde ilçe gençlik kolları başkanlarımızla bir araya gelerek orucumuzu açtık, ardından değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Sonrasında Hep birlikte Eceabat Belediyemizin Domates Festivaline katıldık. Şimdide yönetim kurulu üyelerimizle sahur programında buluştuk. Birliğin, beraberliğin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın ayı olan mübarek ramazan ayını tam manasıyla yaşıyoruz. Ramazan aynın hayırlara vesile olmasını diliyorum ve yaklaşan ramazan bayramınızı kutluyor katılan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.