BİRİM HABERLERİ

ÇOMÜ YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETMEKTE KARARLI

Yayınlandı

-

ÇOMÜ YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETMEKTE KARARLIÇOMÜ TV’de yayınlanan Kampus Vizyon programında TÖMER Okutmanı Musa YIĞIN ve TÖMER bünyesinde bir yıl hazırlık okuyup Türkçe öğrenen üniversitemiz öğrencileri Rüvejda Mustafa ve Sait Ali Nur, Gülşah Baruk’un konuğu oldu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) 2010 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde kuruldu.

TÖMER ÇOMÜ’ye gelen yabancı uyruklu öğrencilere, Erasmus öğrencilerine ve değişik sebeplerle Türkçeyi bir yabancı dil olarak öğrenmek isteyen bireylere dil öğreniminde yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu amaçla kurulmuş olan TÖMER, temel dil becerilerini ve kelime bilgisini temel, orta ve ileri düzeyde öğretmektedir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÇOK OKUNANLAR

Exit mobile version