Çanakkale
ORÇUN OKTAY’DAN ÜLGÜR GÖKHAN’A: “ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN DERLER”
600 öğrencinin katıldığı tanışma programına AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir ve İl Başkanı Muzaffer Kutlu’da katıldı.
Tanışma yemeğine İl Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay’ın yapığı konuşma damgasını vurdu. Oktay konuşmasında CHP’li Çanakkale Belediyesi’ne yüklenerek “Bu şehrin belediye başkanı çıkmış Üniversite kenti olacağız diyor, nasıl olacak Allah aşkına söylermisin? Bak sana soru sordular üniversite için ne yaptın diye cevap veremedin? Sen, 2000 kişilik yurdun yapılmasına engel ol, ondan sonra üniversite kenti olucaz de” ifadelerini kullandı.
“ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN DERLER”
Orçun Oktay şunları söyledi:
“ÇANAKKALE’NİN KALKINMASINA DESTEK OLALIM”
“Arkadaşlar, bizim için çok büyük anlam ifade eden 2015 yılına yaklaştığımız bu süreçte, artık Çanakkale de yeni bir anlayışa ihtiyaç var. Bizans zulmünden İstanbulu kurtaran Sultan Mehmet gibi, Chp zihniyetinden kurtulmak içinde Çanakkale’ninde bir Mehmed’e ihtiyacı var. Havasını soluduğumuz, suyunu içtiğimiz, ayak bastığımız bu topraklara borcumuz var, Gençler olarak el ele verip Çanakkale’nin kalkınmasına destek olalım”