BİRİM HABERLERİ

Yenice MYO’da Bankacılığın Bugünü Ve Yarını Konulu Seminer

Yayınlandı

-

Yenice MYO konferans salonunda Garanti Bankası Çan Şubesi Müdürü Orhan Sönmez’in konuşmacı olarak katıldığı “Bankacılık Sektörünün Bugünü – Yarını ve Bankalarda Personel Alımı” seminer düzenlendi.

Seminer kapsamında bankacılığın tarihsel gelişimi, bankacılık türleri, 21 yüzyıl bankacılığı, bankacılık faaliyetlerinde risk yönetimi ve denetim ve yetkin personel seçimi konularında sunumda bulunuldu. İş hayatında ve sosyal yaşantıda başarılı olabilmek ve insanları etkileyebilmek için sahip olunması gereken kişilik özellikleri ve davranışlar konusunda bilgilerini paylaşan Orhan Sönmez, öğrencilere kişisel gelişim ve müşteri ilişkileri yönetimi konularında çeşitli kitap tavsiyelerinde bulundu. Yenice MYO öğretim elemanları ve öğrencilerinin katıldığı seminer soru – cevap bölümü ile tamamlandı.

Seminer ile ilgili görüşlerini belirten Yenice MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mülayim Güre, öğrencilerin yetkinliğinin artırılması adına üniversite toplum işbirliği ile gerçekleştirilen ve özel sektörün tecrübelerinin öğrencilere aktarıldığı bu tarz etkinliklerin devam ettirileceğini belirterek; bu bağlamda Garanti Bankası Çan Şubesi Müdürü Orhan Sönmez’e bilgi paylaşımlarından dolayı teşekkür etti.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÇOK OKUNANLAR

Exit mobile version