AK Parti Çanakkale Milletvekillerinden 550 Milletvekiline Mektup

Yayınlandı

-

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yılı dolayısıyla AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ve Ayhan Gider Meclis’teki 550 milletvekiline kendi kaleme aldıkları bir mektubu gönderdi.

Çanakkale 18 Mart Deniz Zaferi’nin 101. Yıldönümü dolayısıyla AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Av. Bülent Turan ile Ayhan Gider, Meclis’teki 550 milletvekiline kendi kaleme aldıkları bir mektupla birlikte 1915’te Çanakkale Zaferi döneminde cephede görev yapan askerlerin ailelerine ve ailelerinin çocuklarına yazdığı mektuplardan oluşan “Çanakkale Mektubları” adlı kitabı hediye etti.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÇOK OKUNANLAR

Copyright © 2025 | 2011'den beri yayın yapan Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan tescilli üniversite öğrencilerinin web haber sitesi |

Exit mobile version